Nieuw in de salon hebben we de producten van village candle. Deze geurkaarsen zijn een leuke aanvulling op het assortiment in de salon.

Village candle staat bekend om zijn pure olieen die niet irriterend zijn voor luchtwegen. Daarnaast hebben we vele branduren. De kleine maat die we in de salon hebben heeft al 55 branduren dus uren plezier van je kaars.

Het merk is geimporteerd uit amerika, nadat het daar groot is gebracht en al 25 jaar bestaat is het nu sinds een paar jaar in nederland te verkrijgen en veroverd het langzaam de markt hier. De kaarsen zijn geperfectioneerd voor ene perfect kaars te krijgen. Zo hebben we pure olieen(niet irriterend) en dual wick(twee loten voor perfecte branding) deze zorgt er voor dat je kaars mooi poold en niet gaan tunnelen, zo verbrand je al het kaarsvet. Dankzij de vaste was die ze gebruiken varieren de kaarsen met een brandtijd van 55 tot 170 uur. We hebben in de salon 3 verschillende maten. Small, medium en large. Deze geven even veel geur af alleen zijn verschillend qua grootte en dus meer brandtijd. Zo kan je de grote kaars als voor 17 cent per uur branden. We raden aan om de kaarsen max 3 a 4 uur per keer te branden. Zo heb je als je de kaars brand al voor 68 cent een heerlijke geur. En bij de grote maat ruim 42 dagen geurplezier. Ben je even klaar met een geur, geen probleem. Doe er een deksel op en bewaar hem op een donkere plaats en je kunt hem na een tijd weer te voor schijn halen. Zo kun je wisselen tussen de geuren. Ook het laatste beetje wax kun je gebruiken door het uit de pot te halen en geurwax tabletten van te maken. Kijk op facebook of instagram over hoe dit moet!