Ik heb al een aantal jaar mijn visagie diploma en heb dit voornamelijk gebruikt om de make-up te verzorgen voor speciale gelegenheden. Vaak als combinatie van haar en make-up, zoals bijvoorbeeld bij bruidjes.

Ik zie steeds meer vragen voorbijkomen met betrekking tot dagelijkse make-up, bijvoorbeeld ‘hoe breng ik dit product aan’ of ‘welke kleur staat goed bij mij’. Vanaf nu start ik met twee verschillende workshops.

  • De eerste optie is een look and learn: jij zit in de stoel en stap voor stap krijg je uitleg over welke producten ik gebruik, waarom ik deze gebruik en hoe ze gebruikt kunnen worden. Zo krijg je alle tips en tricks om thuis aan de slag te gaan.
  • Optie 2 is nog uitgebreider, beter en leuker! Bij deze workshop ga je zelf aan de slag. Wat leer je? Dat bepaal je helemaal zelf! We gaan samen naar jouw einddoel werken. We kunnen bijvoorbeeld de focus leggen op het creëren van een mooie basismake-up of 1 onderdeel van je make-up uitlichten, bijvoorbeeld een prachtige ooglook.

Ik werk voornamelijk met de producten van MAC Cosmetics, Charlotte Tilbury en Laura Mercier. Daarnaast heb ik nog wat andere persoonlijke favorieten die ik jullie graag wil laten zien. Weet jij bijvoorbeeld dat je kwasten een belangrijk onderdeel zijn van een mooie make-uplook? Ik werk hiervoor met een beautyblender voor de basis in combinatie met kwasten van Real Techniques en MAC Cosmetics.

Zo combineer je betaalbare met iets duurdere producten en als je ze netjes en goed behandeld kan je er lang mee doen. Tijdens de workshops gebruik ik producten van deze merken maar je kunt thuis de technieken toepassen met je eigen producten.

Dus boek snel je behandeling en verbaas iedereen om je heen met een fantastische look!