Jean Paul Myne is een vegan merk dat bijna alle producten uit de natuur haalt. Zo heb je het beste van twee werelden, chemische producten zijn vaak wat agressiever dan natuurlijke producten en soms heb je dit nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Maar doordat het grootste gedeelte van het product uit natuurlijke ingrediënten bestaat heb je een huid en haarvriendelijk merk.

Het meest gebruikte product van JPM in de salon is de DOC verf. Het is een bijzonder product dankzij de basis van aloë vera in plaats van water. De verf is daardoor veel zachter voor het haar en de hoofdhuid. Veel klanten geven aan dat wanneer zij meerdere behandelingen met deze verf gehad hebben hun haar meer glanst en de kleur langer mooi blijft.

De verf is ammonia vrij, dit betekend dat de verf zachter is voor het haar. Het haar wordt hierdoor minder uitgeput door het verven. Dankzij de aloë vera wordt tijdens het kleurproces voeding toegevoegd waardoor het haar verzorgt wordt. Daarnaast zijn de vele oliën die aan de verf toegevoegd worden herstellend en verzachtend voor het haar. De verf is ook heel vriendelijk voor de hoofdhuid, maar wanneer je huid toch reageert op de verf kan er een beschermer toegevoegd worden. Zo heeft 90% van de mensen geen last meer van hun hoofdhuid na het verven.

Heb je net iets te veel met je haar gedaan? Ook dan heeft JPM een top oplossing. Het haar kan gedetoxt worden zodat het weer helemaal schoon is. Daarnaast kan je een oxilock kuur doen. Dit herstelt het haar en geeft het weer glans en stevigheid. Soms kan de kuur zonder detox niet het gewenste effect geven dus wil je een full herstel dan moet je beide behandelingen combineren.