Inge Goorden
Ik ben Inge Goorden en run deze salon. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik een opleiding tot kapster gaan volgen en ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als kapster. Om mijn kennis uit te breiden ben ik naast mijn kapperswerk ook cursussen blijven volgen voor andere vakgebieden. Zo ben ik nu ook al bijna 10 jaar nagelstylist en beheers ik het zetten en versieren van gelnagels en gelcolor. Na een aantal jaren bij verschillende kapsalons gewerkt te hebben heb ik besloten voor mijzelf te beginnen zodat ik al mijn kennis kan gebruiken en me niet hoef te beperken tot 1 vakgebied.

De beautykant
De laatste jaren heb ik mijn kennis uitgebreid naar de beautykant en zo ben ik ook actief als visagist en perfectioneer ik graag jouw wenkbrauwen en wimpers. Natuurlijk gaan al deze nieuwe specialisaties niet ten koste van het kapperswerk want ook hierin blijf ik cursussen volgen en me verbeteren.

De salon bestaat sinds 2014 en ik vind het enorm leuk om mijn verschillende interesses samen te kunnen voegen in de salon en het leukste werk van de wereld te hebben.

Kortom ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mensen hiermee mooier te maken. Hopelijk kom je een keertje bij mij langs in de salon om dit te ervaren.

Daarnaast ben in sinds kort begonnen met een uitbereiding qua producten. We hebben ondertussen de heerlijke kaarsen van village candle in het assortiment en hopen langzaam meerdere merken toe te gaan voegen. Welk merk zou u graag zien bij mij?